28 Şubat mağdurlarından öğretmen Zekiye Yağmurcu vefat etti. 28 Şubat'ta öğretmenlikten atılan, direnişin ön saflarına mücadele eden Zekiye Yağmurcu kardeşimiz bu sabah vefat etti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine baş sağlığı diliyoruz.

28 Şubat mağdurlarından öğretmen Zekiye Yağmurcu vefat etti. 28 Şubat'ta öğretmenlikten atılan, direnişin ön saflarına mücadele eden Zekiye Yağmurcu kardeşimiz bu sabah vefat etti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine baş sağlığı diliyoruz.

ZEKİYE YAĞMURCU
Tarih öğretmeniydi, Ne zorluklarla okuyup bugünlere gelmişti. Bugün sözde baskıdan yakınan, Sabahtan akşama kadar demokrasi, inanç ve kılık kıyafet özgülüğü nutukları atan sahtekarlar, Okullarda PKK/DHKPC'li öğretmenlere göz yumarken, onu sırf Başörtülü diye meslekten ihraç edip hayatını kararttılar. Hayatı mücadeleyle, mahkemelerde geçen Zekiye Yağmurcu Bugün vefat etti.
Öz yurdunda garipsin, öz yurdunda parya...
Düşünebiliyormusunuz düne kadar üniversitelerde PKK'nın kuruluş yıldönümü kutlamalarını görmeyenler, Öğrencileri zehirleyip Dağa yollayan alçaklara göz yumanlar, Öğrencileri sokaklara döküp asker polis taşlatanları koruyanlar, Başörtülüleri ise meslekten ihraç ediyorlardı..
Haberi okuyun, bakın ne diyor : Zekiye Yağmurcu başörtülü derse girip Kurumun huzurunu bozuyormuş, Kimse sormuyor öğrencilerin beyinlerini yıkayıp Kandile yollayanlar kurumun huzuruna katkı mı sağlıyorlar? Şerefsizler...
Bugünlere kolay gelinmedi, Düne kadar bu memlekette Müslüman olmak, vatanını sevmek en büyük suçtu. Zekiye Yağmurcu gibi ne hikayeler var...
Allah rahmet etsin...
Allah'ın gazabı ona bu acıları yaşatanların ve 28 şubat zihniyetinin üzerine olsun...

YAZARLAR

Mustafa KASADAR

Ar damarı çatlayanların alçaldıkça alçalmaları Devamı...

Dr.Ali İmran BOSTANCIOĞLU

Beşeri Sermayeden Etkin İstifadeye Dair Devamı...

Beytullah DEMİRCİOĞLU

Haydut Devlet İfadesi Devamı...

Bayram KARA

AMERİKA YAZILARI-3 MASKE-DİN-BİLİM Devamı...

Dr. Metanet OĞUZ

İNSAN, ÖZ DEĞERLERİNİ NASIL BELİRLEMELİ? Devamı...

Prof.Dr.Abdullah KAHRAMAN

Covid-19 Aşısı Üzerinden Medeniyet ve Uygarlık Farkı Devamı...

Arslan ATEŞ

ETE KEMİĞE HAPSOLMAK Devamı...

حسين الموسى

وجاء رمضان Devamı...

Dr. Muhammad SAFAR د. محمد صفر

(3) خواطر رمضانية قرآنية Devamı...

Av. Mustafa KARAKAŞ

Anayasa Değişikliği, Yargı Tarafsızlığı Devamı...

شهم الدين بلاحورلو

اليوم العالم الاسلامي يقف علي حافة الهاوية Devamı...

İdris ŞEKERCİ

28 ŞUBAT'IN SAHTE MAĞDURLARINI DA SAHTE KAHRAMANLARINI DA TANIYORUZ Devamı...

Tuğba GÜNEY

KAYGI VE TEVEKKÜL Devamı...

FOTO GALERİ

Time Alem © 2015 Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır.